Nxënësit nuk i lKlN kurrë nga mësimi, kjo është mësuesja që po HABlT botën me pamjen e saj

  0
  250

  Një mësuese po quhet “mësuesja më se.ksi e Tajvanit”, pasi fotografitë e saj duke ligjëruar në klasë u bënë hit në rrjete sociale.

  Cheng Jhi-wen u bë e famshme në internet, pasi fotografitë e saj duke dhënë mësim në Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë “Chien Hsin” u shpërndanë me të madhe në rrjete sociale.

  Fotografitë, të bëra nga studentët, e shfaqin profesoreshën në një fustan të zezë të shkurtër, ndërkohë që po ligjëronte për te drejtat e autorit.

  Shikoni fotografitë e saj: