/NXËNËSlT nuk i ikin kurrë nga MËSlMl, kjo është mësuesja që po HABlT botën me pamjen e saj

NXËNËSlT nuk i ikin kurrë nga MËSlMl, kjo është mësuesja që po HABlT botën me pamjen e saj

Një mësuese po quhet “mësuesja më se.ksi e Tajvanit”, pasi fotografitë e saj duke ligjëruar në klasë u bënë hit në rrjete sociale.

Cheng Jhi-wen u bë e famshme në internet, pasi fotografitë e saj duke dhënë mësim në Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë “Chien Hsin” u shpërndanë me të madhe në rrjete sociale.

Fotografitë, të bëra nga studentët, e shfaqin profesoreshën në një fustan të zezë të shkurtër, ndërkohë që po ligjëronte për te drejtat e autorit.

Shikoni fotografitë e saj: