/Nxjerr jashtë MAKlNËN që e kishte “mbyllur” në ndërtesë para 37 vitesh, SHlKONl cfarë kishte ndodhur me të! (Video)

Nxjerr jashtë MAKlNËN që e kishte “mbyllur” në ndërtesë para 37 vitesh, SHlKONl cfarë kishte ndodhur me të! (Video)

Bahaddin Uysal, cili jeton në qytezën Vezirköprü pranë Samsunit, pas 37 viteve nxori automobilin të cilin në vitin 1979 e kishte sjellë nga Gjermania, ku kishte qenë punëtor, e të cilin e ruante në katin hyrës të ndërtesës.Uysal u kthye në Vezirköprü në vitin 1979, pasi kishte shkuar në Gjermani në vitin 1970 dhe kishte blerë automobilin e markës Ford Taunus.

Me t’u kthyer, ai kishte blerë një parcelë dhe kishte filluar të ndërtojë shtëpinë, dhe, duke qenë se do të kthehej në Gjermani, e kishte rrethuar automobilin brenda katër mureve në katin hyrës të ndërtesës ku punimet ende vazhdonin.

Edhe pse kohë pas kohe kthehej nga Gjermania dhe e kontrollonte gjendjen e automjetit, ai më kurrë nuk e përdori atë. Përfundimisht, Uysal u kthye nga Gjermania më 1998, por përsëri vendosi të mos e nxjerrë automobilin. Pas 37 viteve që nga ndërtimi, Uysal vendosi ta riparojë ndërtesën dhe i shk.atërroi muret për nxjerrjen e automobilit nga vendi ku ndodhej.

Ai më pas e dërgoi atë në një garazh tjetër me ndihmën e rimorkiuesit. Uysal, i cili tani është shitës karburantesh, në deklaratën për gazetarin e AA-së tha se: “Automobili im është në gjendjen origjinale si në ditën e parë. Targat që i pata regjistruar me pasaportën time gjatë kalimit në pikën doganore Kapıkule qëndrojnë ende.
Më poshtë shihni pamjet në Video:

https://youtu.be/_oW5VmGREc4