/Nxjerr sekretet Artan Hoxha, tregon krimineIin më të FRlKSHËM që tm erronte Fatos Nanon dhe Sali Berishën

Nxjerr sekretet Artan Hoxha, tregon krimineIin më të FRlKSHËM që tm erronte Fatos Nanon dhe Sali Berishën

Gazetari Artan Hoxha ka zbuluar krimineIin më të frikshëm.

Hoxha tha se ka qenë Fatmir Haklaj. Sipas Hoxhës, Haklaj ishte personazhi me më ndikim dhe u bë oficer policie nga halli.

“Personazhi më i fr.ikshëm, më kureshtar për opinionin ngelet Fatmir Haklaj dhe ngjarjet që la ai mbrapa. Nga janari 98 deri në vitin 2007-2008 atje ka pasur 152 të vr.arë. Aty u zgjerua gama dhe duket sikur s’ka asnjë lidhje të afërt. Fatmir Haklaj është personazhi me më ndikim. Ai u bë oficer nga ha lli.

Kjo është karakteristik e grupeve shqiptare, ata që vijnë nga lu.fta që kanë karakter ushtarak. Fatmiri nuk ishte polic, nga reputacioni.

At.entat me m.ina, u mi.nua 300-400 metra linearë nga fshati Cërrizë te ura e Valbonës, për suIme me sn.ajper me armë kundër tanke me topa 85 atje është përdorur gjithë arsenali që ekziston.

Ishte gjithë ai a r.matim që kalonte, prandaj Tropoja u bë aq e rëndësishme. E veçantë ishte ngjarja me bankën dhe vr.asja e Azem Hajdarit. Kur kalonte qafën e malit Fatmir Haklaj nuk gjente rehat as Nano e as Berisha”, tha Hoxha për Opinion.