“Nxjerrin GJ 0KSlN për…”, nëna 92-υ jeçare shqiptare ç.meηd rrjetin me këshillat për υaj zat e rejα…

“Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cm/end rrjetin me keshillat për vajzat e reja.

Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës. Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj,

se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe.

Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA,

madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që eksp/ozojnë gjo ksin.

 SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *