/“Nxjerrin GJOKSlN për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja

“Nxjerrin GJOKSlN për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja

“Nxjerrin gj.oksin për ”, nëna 92-vjeçare vlonjate cmend rrjetin me keshillat për vajzat e reja.

Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës.

Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe.

Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA, madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që ekspozojnë gjo ksin

Ndiqni videon e plotë për më tepër!

https://youtu.be/OCqiurww1fM