/“Nxjerrin GJOKSlN për… ”, nëna 92-vjeçare vlonjate fIet për vajzat e reja

“Nxjerrin GJOKSlN për… ”, nëna 92-vjeçare vlonjate fIet për vajzat e reja

Sade Aliçka është një banore e fshatit Dukat të Vlorës.

Sot është 92 vjeçe, por nënë Sade tregon për “Ora Verore” me gazetaren Albana Caushaj, se fati i saj i martesës është vendosur që kur ka qenë në djep, sipas traditave të zonës asokohe.

Nëse Sadja u përshtat shpejt me kameran dhe tregoi detaje nga jeta e saj për Rtv ORA,

madje tha se çfarë nuk pëlqen tek vajzat e sotme, sidomos fakti që ekspozojnë gjo ksin

Ndiqni videon e plotë për më tepër!
https://www.youtube.com/embed/OCqiurww1fM