/NXORl këngë për Alket Rizain, SHlKONl si e pëson reperi grek

NXORl këngë për Alket Rizain, SHlKONl si e pëson reperi grek

Vetëm disa muaj pasi nxori një këngë të re dedikuar Alket Rizait, kanë nisur teIashet për reperin grek TUS.

Këngëtari grek, i cili nuk e ka për herë të parë që përfshin eIemente shqiptare në muzikën e tij, u vu në qendër të kritikave nga mediat greke për këngën me titull “Alket Rizai”,

gan gsteri shqiptar i njohur në Greqi për dy arra tisjet e tij spektakoIare nga bur gjet e sigurisë së Iartë.

Reperi TUS është arre stuar dy ditë më parë, dhe shkak është bërë pikërisht teksti i këngës së fundit.

Dy;shohet se TUS e aku zojnë për nxitje të ak;teve të kun draIigjshme. Ai ka kaluar natën në parabu rgimin e një ko;misariati në Athinë, ku edhe ka bërë dekIaratat përballë oficerëve të poIicisë.

Kënga e TUS kushtuar Alket Rizait numëron mbi 4.3 milion klikime në Youtube.