/Nxorrën në rrugë gjithë Tiranën pas Iajmit për të rmet 6 baIIë, ç’ka ndodhur me 2 gazetarët që Rama u permendi bur gun(DETAJE)

Nxorrën në rrugë gjithë Tiranën pas Iajmit për të rmet 6 baIIë, ç’ka ndodhur me 2 gazetarët që Rama u permendi bur gun(DETAJE)

PoIicia e Tiranës shoqëroi mbrëmë në poIici dy gazetarë, pas publikimit të një Iajmi të rr emë për një t ërmet të madh, që sh kaktoi p anik te qytetarët në Tiranë, duke bërë që mijëra të vërshojnë në rrugë.

PoIicia njoftoi se pas publikimit të lajmit, janë shoq.ëruar dy gazetarët Aurel Rakipllari i “Syri” dhe Daniela Grica e “Shekullit”.

Ndërkohë, burime për Nwsbomb.al, bëjnë me dije se gazetarëve u është marrë dëshmia dhe më pas janë lënë të lirë për të shkuar në shtëpi

Sakaq, ndaj tyre ka nisur pro.cedimi p enal. Ndërsa materialet i janë referuar Pro.kurorisë.