/Nxorri vi *gjërίnë në shitje për shumën marram.endëse, ia blen poΙitikani i njohur, por situata merr ‘drejtim’ tjetër…

Nxorri vi *gjërίnë në shitje për shumën marram.endëse, ia blen poΙitikani i njohur, por situata merr ‘drejtim’ tjetër…

Një modele nga Azerbajxhani ka vendosur që të nxjerrë në shitje vir gjë rinë e saj për 2 milionë paund,

për t’i siguruar nënës së saj një shtëpi dhe që kjo e fundit të ndihet krenare për të.

E mesa duket ajo ka shënuar në she një pasi “blerësi” ishte një politikan i njohur nga Tokio.

Siç shkruan “Mirror”, Mahbuba, e cila njihet me emrin Maria, u shpreh në lidhje me shitjen.