“O f shαtar, mjel Ιoρën”, emigraηtja shqiptare e inatosυr: Vini si gαηgsterë! Harrυat që hanit bukë me fasυΙet e gjyshes

Një emig rante shqiptare po bën xhiron e rrjetit pasi ka publikuar një video në mediat sociale.

Vajza bionde, identiteti i të cilës nuk bëhet me dije, dëgjohet teksa jep ‘leksione’ për shqiptarët që shkojnë në emig rim dhe për mënyrën se si ata i shpenzojnë lekët.

Ajo duket mjaft e inat osur me sjelljen e bashkatdhetarëve të saj, kur këta të fundit mbë rrijnë jas htë shtetit dhe fillojnë të dalin në clube dhe të dalin me shumë femra.

Më tej ajo thekson se shqiptarët e tillë, harrojnë se nga vijnë dhe se kanë ngrënë fasule gjithë je tën dhe kanë mjelë lopë.

“I keni parasysh ata shqiptarët që sapo zbr esin nga avionic bëjnë si gangster?

Hajde dalim në clube dhe shkojmë me femra….lekë gjithandej…he dhin lekë ja unë kam para, unë jam binzesmen në Shqipëri dhe dal me kë të dua.

Më pas pau pau me ar.m.ë bëjnë si gang stera.