/“O mami, o mami HlQE!”, shkodrani: Këto dëgjoj çdo natë, derisa zbuIova çfarë ndodhte…

“O mami, o mami HlQE!”, shkodrani: Këto dëgjoj çdo natë, derisa zbuIova çfarë ndodhte…

jë histori gazmore është rrëfyer nga një djalë për lexuesit e faqes tonë. Gjithçka nis me një keqkuptim, por kur zbulohet e vërteta ajo rezulton tepër argëtuese. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews”.

“Vallai më kishin bërë me fiksime, aq sa dhe të dashurën e kam puthur dhe përkedhelur më shumë (edhe kur asaj s’ja kishte qejfi) këto muaj e fundit.

Do thoni ju pse? Unë jam prej Shkodre moj ta marrsha, por jetoj në emigrim si shumë të rinj.

Këtu jetoj me një shok, por ai ka thyer këmbën dhe ka ikur tek familja e tij se vallai hysmet nuk i bëj dot.

Këtu kam komshie dy vajza. Super të bukura. Ato të dyja jetojnë bashkë vetëm. Nuk kam vënë re ndonjë djalë t’i vizitojë darkave, ama thuajse çdo natë dëgjoja rënkime, ulërima…

Tani si djemtë nuk ndihem fort mirë nga këto hahaha. O mami, o mami hiq…thoshte njëra.

Jo një natë, por thuajse çdo natë.

Kurioziteti im në maksimum. Një natë mendova se fusin djem dhe vallai i ruajta tërë pasditen kush do t’i shkonte në shtëpi.

Hiq askush. Erdhi ora 10 e nisi ajo prapë me “O mami, o mami…”. S;durova më, thashë janë lezbike. Hahaha e imagjinoni tani fantazitë e mia në maksimum.

Pastaj thoja tërë ato alamet vajzash, gjynah me qenë lezbike.

Pas dy ditësh që i kisha ruajtur i takova në shkallë dhe i thashë, s’durova…

Ato qeshën me lot e më thanë që bëjnë aerobi dhe ulërasin nga dhimbjet. Uaaa si mbeta unë. E kështuuuuu. Me njëren prej tyre kam nisur të dal…ta shohim tani a do ulërasë më”, shkruan djali.