February 26, 2024
Lajme

“O shρirt, dυa të b ëjmë se ks bas hkë”, gazetarja ia Ιγpi Fatos Nanos në sy të g rυas, Ja ça i bën Xhoaana

Gazetarja Rudina Demneri, e njohur nga të gjithë si Paloma, ka rrë/fyer sot në “Wake Up” për.p.laset më të forta gjatë karr/ierës së saj.

Paloma mund të cilësohet pa fr.ikë si ikona e inc/identeve live dhe për herë të parë, gazetarja ka rrë/fyer situatat më të sik/letshme.

“Unë për shembull i thashë Fatos Nanos, a do bëjmë s.eks bashkë? Ndërkohë që kishte bashkëshorten aty.

Dhe nuk e di, për një moment mendova se aty erdhi f.undi, do haja ndonjë s.huplakë ose nga ai ose nga ajo.


E kisha të stisur pyetjen, sigurisht, jo se doja të shkoja vërtetë me të.

Doja ta ftoja në një takim pijesh, sepse thuhej se Fatos Nano pinte shume alk.o.ol dhe ne donim të dinim nëse është e vërtetë kjo ose jo.

Dhe unë fillova ta nga.cmoja”, kujtoi Paloma duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *