/OBJEKTl MlSTERlOZ me ngjyrë të kuqe ndriçon qieIIin e natës,qytetarët të HABlTUR:Më thoni o njerëz çfarë mund të ketë qenë?

OBJEKTl MlSTERlOZ me ngjyrë të kuqe ndriçon qieIIin e natës,qytetarët të HABlTUR:Më thoni o njerëz çfarë mund të ketë qenë?

Një objekt, aspak i za.kontë, është parë nga qytetarët në Laprakë dhe zona të tjera të kryeqytetit gjatë natës që lamë pas.

Në disa foto dhe video të dërguara në redaksinë e JOQ Albania, mund të dallohet ob.jekti në qiell, që ndriçon me një ngjyrë të kuqe, dhe më pas shuhet në mënyrë graduale.

Nuk dihet saktësisht nëse ‘drita e kuqe’ e filmuar nga qytetarët është ndonjë meteor që ka marrë fl.akë pasi ka rënë në kontakt me atmosferën e Tokës apo diçka tjetër.

Një gjë është e sigurt, banorëve u ka bërë shumë përshtypje dhe kanë nxjerrë celularët për ta filmuar.

Një qytetar shkruan për JOQ Albania:

Prsh joq ju lutem shperndajeni kete foto isha ne ballkon tani e ne qiell doli nje si tip disku ishte ngjyr i kuq dhe i vogel sa nje yll e ne form disku. Ndejti 5 min e me pas u zh.duk direkt ju lutem shperndajeni ano.nim. Me thoni o njerz cfar mund te ishte?

Ajo që bie më shumë në sy është që pamjet vijnë kryesisht nga Lapraka, por është dërguar edhe një video nga Bulevardi i Ri.

Një tjetër qytetar shkruan:

Dje naten ne laprake. Ishte me shum por nuk e kapem dot.”
Si përfundim nuk mund ta dimë se çfarë është objekti që ka ndriçuar qiellin gjatë natës së kaluar por padyshim që mbetet i paz.akontë.

Objekti misterioz me ngjyrë të kuqe ndriçon qiellin e natës, qytetarët të habitur on Vidnews.