/Oh Zot jo! Para 5 ditësh i VDlQ burri, ndërron jetë edhe pedagogia e Universitetit

Oh Zot jo! Para 5 ditësh i VDlQ burri, ndërron jetë edhe pedagogia e Universitetit

Nje lajm shume i dhimbshem vjen sot. Ndahet nga jeta pedagogia e Universitetit Ekonomik të Tiranës Vjollca Karapici (Ibrahimi).

Kjo është goditja e dytë në familje, për tre fëmijët, pasi 5 ditë më parë ishte ndarë nga jeta dhe bashkëshorti i Karapicit, si pasojë e infektimit me Covid 19.

Dhjetra mesazhe ngushëllimi vijnë nga studentë e kolegë të Karapicit, të cilët thonë se profesoreshë Vjollca dinte të ishte gjithnjë e gatshme për ti ndihmuar, e kudogjendur dhe përherë e buzëqeshur.

Karapici mbante titullin “Prof. Dr.“ prej vitit 2011, me një karrierë mjaft të pasur. Kishte marrë gradën shkencore doktor (Ph.D) në kontabilitet në Fakultetin e Ekonomisë, në Universitetin e Tiranës në vitin 1996 dhe Kandidat i shkencave ekonomike në 1985.

Ajo ishte diplomuar si Ekonomist Kontabël në vitin 1975 në Fakultetin e Ekonomisë, në Universitetin e Tiranës, dhe prej vitit 1977 ishte pedagoge pranë departamentit të kontabilitetit në Fakultetin e Ekonomisë, të Universitetit të Tiranës.