November 30, 2023
Lajme

Olta Gixhari shokon të gjithë me υeρrimin e fundit, i fυt dυαrt…(Video)

Aktorja Olta Gixhari me veprimin e fundit, ka habitur jo vetëm banorët në shtëpinë e Big Brother, por edhe audiencën,

teksa kontrollonte sendet personale të Kristit në një moment kur Kristi po flinte.

Teksa Kristi ishte në gjumë, OIta tentoi t’i shihte me detaje sendet personale të tij ku ka bërë dhe humor me banorët e tjerë, duke ia shpërdoruar të gjitha parfumet.

‘Era Kristi në të gjithë dhomën’, tha Olta ndërsa shpërndante parfumin e tij në të gjithë ambientin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *