Ombrella që mbron veturën tuaj nga dielli, shiu dhe gjërat e forta – ajo mund të përdoret edhe si tendë për kamping (Video)

0
365

Ombrella “Lanmodo” është e përshtatshme për të gjitha kushtet e motit dhe do ta bëjë jetën më të lehtë për të gjithë shoferët.

Ajo siç thuhet në përshkrimin për produktin, përcjell Telegrafi, mbron veturën tuaj nga dëbora, shiu dhe gurët e gjërat e forta, dhe në temperatura të larta ul temperaturat në makinë.

Përveç për mbulimin e veturës, ajo mund të përdoret gjithashtu si një tendë për kampe.Ombrella aktivizohet dhe hapet me vetëm një klik në telekomandën e saj. /Telegrafi/