/Opinionistja shqiptare: Kur ZlHEM me partnerin, telefonoj ish-bashkëshortin

Opinionistja shqiptare: Kur ZlHEM me partnerin, telefonoj ish-bashkëshortin

Një prej opinionisteve më pa komplekse në Shqipëri ka rrëfyer sërish marrëdhënien me ish-bashkëshortin.

Bëhet fjalë për Silva Baltadorin, një personazh i ekraneve shqiptare.

Nga martesa e parë, ajo gëzon dy fëmijë, ndërsa tani shijon historinë me partnerin holandez.

Pavarësisht ndarjes, Silva ka raporte shumë të mira me ish-bashkëshortin.

Dhe nuk heziton që të marrë këshilla për konfliktet në lidhjen aktuale.

Në emisionin “Ftesë pa 5”, ajo tha: “Unë kam jetuar një dashuri shumë të madhe me babain e Mabel (vajza), sot jemi miq të mrekullueshëm.

Më beso, është ndoshta tabu, nëse kam ndonjë konflikt të vogël me Dikun (partneri aktual) unë marr në telefon Xhorxhon”.