Lajme

“Pοshtë Edi Rama”, një burrë tentοn të hίdhet nga lαrtësia

Një burrë, rreth moshës 45 vjeç tentoi të hidhej nga lartësia këtë të mërkurë në Elbasan.

Ai kishte hipur në Rrapin e Bezistanit dhe kërcënonte se do të hidhej nga aty, teksa thërriste me zë të lartë: “Poshtë Rama, do hidhem”.

Kjo pamje ka ala r muar qytetarët që po kalonin në vendngjarje, të cilët lajmëruan menjëherë policinë, që ka ndërhyrë..

Pas ardhjes së uniformave blu, u bë e mundur zbritja e 45-vjeçarit, i cili dyshohet se v u an nga probleme të shëndetit mendor.