/Pυblikohet foto, kush është 45-vjeçarja që ka υrarë 3 të moshuar në vendin fqinj (Detajet)

Pυblikohet foto, kush është 45-vjeçarja që ka υrarë 3 të moshuar në vendin fqinj (Detajet)

Mediet greke kanë publikuar foton e 45-vjeçares që mbyti dje me jastëk të moshuarën për të cilën kujdesej, sigurisht kundrejt një pagese.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në ishullin e Rodos në Greqi.

Publikohet foto, kush është 45-vjeçarja që ka vrarë 3

Autorja pranoi në polici se mbyti të moshuarën, pasi ajo po e bezdiste dhe nuk e linte të flinte gjumë.

Por nuk mbaron me kaq, 45-vjeçarja ka rrëqfyer në polici se ka vraraë dhe dy të moshuar

tjerë, ndësra shokoi duke thënë se ka tentuar të mbysë djalin e saj kur ai ishte vetëm 1 vjeç.

Për këtë arsye, 45-vjeçarja ka qenë shtruar në të kaluarën në një spital psikiatrik.