Lajme

Pυblikohet vίdeo bοmbë, Sali Berisha trοndit vendin në ditën e numërimit të vοtave

Një video e pazakontë është publikuar në Facebook nga  ish-kryeministri Sali Berisha.

Në video një person i cili identifikohet si Endri telefonon në emër të Zyrës organizative TË PS në Tiranë,

një person tjetër të cilin e pyet se si është situata në Kavajë lidhur me procesin e votimit.

Personi nga ana tjetër e telefonit identifikohet si Vait, i cili thotë se nuk di se ku të raportojë.

Berisha ka publikuar videon dhe shkruan: Një bisedë mes shokësh.

https://www.facebook.com/SaliBerisha/videos/