/‘Pa makeup e ke SURRATlN si pIaka ime’, Genta e BB i kthen përgjigjen e p aparë

‘Pa makeup e ke SURRATlN si pIaka ime’, Genta e BB i kthen përgjigjen e p aparë

Një nga banoret më të spikatura të “Big Brother”, Genta Gjalpi vazhdon të jetë prej vitesh në qendër të vëmendjes së mediave dhe shumë e komentuar sidomos për jetën p.rivate.

Genta është shumë e ndjekur dhe në Instagram ku është shumë aktive me postime e statuse që sh.kaktojnë shpeshherë d.ebate.

Së fundmi ish-banorja i ka kërkuar fansave t’i bëjnë pyetje e njëri prej tyre i shkruan Gentës: “Te pash nje dite pa makeup te 5 Maji, e kishe s.urratin si pIaka ime”.

“Gjyshi im ka udhëtuar shumë gjatë jetës së vetë, kështu që pale ku mund të jetë pleksur me gjyshen tënde, edhe mund të jemi kushërinj prandaj ngjaj me pIakën tënde. Puç”, iu përgjigj Genta duke treguar edhe foton e gjyshit.