/Pa pikën e TURPlT gruaja heq b*ekët në supermarket dhe bën veprimin që i truIIosi të gjithë

Pa pikën e TURPlT gruaja heq b*ekët në supermarket dhe bën veprimin që i truIIosi të gjithë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një supermarket në Afrikën e Jugut , ku një grua për shkak se është par alajm ëruar nga stafi se duhet të ketë m askë anti-Covid, ka hequr të bre ndshmet për t’i përdorur si një “maskë”.

Gruaja identiteti i së cilës nuk dihet, u filmua gjatë gjithë “procesit”, pasi roja i sigurisë i kërkoi që të vendosi m askë.

Ajo pr etendoi se nuk kishte një të tillë, por pasi ai e “kë rc ënoi” se do ta nxirrnin nga supermarketi, gruaja hoqi të b rendshmet dhe i vendosi më pas si maskë.