Pagë 100 mijë euroshe në Klan? Arjona Shehu tregon të vërtetën

    0
    327

    Pasi qarkulloi në media një deklaratë e moderatores së tv Klan, se paga e saj vjetore arrin deri në 100 mijë euro, Arjola Shehu është ndjerë e detyruar të reagojë publikisht dhe të tregojë se si qëndron e vërteta.

    Sipas saj, deklaratë është thjeshtë një keqkuptim dhe se video ku ajo shprehet për “Thumb” është një montazh.

    Mesazhi i Arjolës në story: