Pagoi 10 metra, mori vetëm 5 – Ja teknika e mashtruesit të shitësit të drunjëve

  0
  245

  Tash kur po ofrohet edhe stina e vjeshtes shumica kanë hallin e ngrohjes gjatë stinës së dimrit.

  Por edhe pse gjendja e vështirë ekonomike dhe vështirë të ndahen mjete për të siguruar drutë për ngrohje mund të ndodh edhe të befasohesh kur i blenë ato.

  Një befasi e tillë i kishte ndodhur edhe një qytetari i cili në rrjetin social facebook ka postuar këtë befasi.

  Ai kishte paguar që ti sjellnin 10 metra dru por kur ato i janë sjellë në shtëpi doli se ishin vetëm 5 metra.

  Bëhet e ditur se kjo i kishte ndodhur vitin e kaluar por tani kur është aktuale furnizimi me lëndë djegëse ka bërë fotot publike.

  Por si duket kjo nuk ka ndodhur rastësisht. Flitet se shitësit e drurit këtë shpesh e bëjnë kur kontraktojnë lëndë djegëse me institucionë publikë e ku zakonisht edhe shkarkimi bëhet pa ndonjë mbikqyrje.

  Shpesh ka pasë raste kur institucionet e sidomos shkollave u ka rënë që të mbesin para kohe pa lëndë djegëse.

  Si duket ky shitës e ka gabuar adresën?