/PAMJE EPlKE! HAJDUTlT I SHKON TERS, SHKON TË VJEDH, POR I BIEN PANTALLONAT (VIDEO)

PAMJE EPlKE! HAJDUTlT I SHKON TERS, SHKON TË VJEDH, POR I BIEN PANTALLONAT (VIDEO)

Kur nisesh për të vjedhur por gjithçka të shkon ters.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar një hajdut i cili me motor ndalon pranë një banesë për të vjedhur një pako e lënë para derës.

Për ti bërë gjërat shpejt hajduti merr pakon dhe vrapon drejt motorit, por pakoja duket se dëmtohet pasi nga ajo nisin të bien rroba dhe dhe sende të tjera.

Pasi vendos pakon në motor hajduti kthehet për të marrë sendet që kanë rënë në tokë.

Nuk mbaron këtu.

Hajdutit i bien dhe pantallonat dhe me pantallona neper kembe vrapon te hipi ne motor per tu larguar.

Pronarët e shtëpisë në Colorado ia dërguan pamjet policisë për të ndihmuar në identifikimin e hajdutit që këtë herë nuk i shkoi mirë vjedhja.

E meqë dihet botërisht se “vesi del me shpirtin”, herë tjetër të mos harrojë të vjedhë një rrip pantallonash.