/Pamje sa një mijë fjaIë/ VogëIushi shqiptar në Kakavijë qan me ngashërim, uIet në gjunjë dhe mban shtrënguar në gjoks pasaportën shqiptare

Pamje sa një mijë fjaIë/ VogëIushi shqiptar në Kakavijë qan me ngashërim, uIet në gjunjë dhe mban shtrënguar në gjoks pasaportën shqiptare

Kaosi që ka përfshirë pikën kufitare të Kakavijës ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Njerëz të lodhur, të stresuar, pa gjumë, pa ngrënë, me sytë nga shteti për zgjidhje, këto janë pamjet që na kanë ardhur nga Kakavijë gjatë 5 ditëve të fundit.

Por “vulën” kësaj situate ia vënë fotot e mëposhtme, të shkrepura nga gazetari Renaldo Salianji.

Një djalë i vogël, me lot në sy, i lodhur nga prijta e madhe në kufi, mban shtrënguar në gjoks pasaportën shqiptare.

Ai bashkë me të afërmit e tij i bindet urdhrit të policisë shqiptare duke qëndruar në radhë.

Ndërkohë, në një moment dorëzohet, ulet në gjumë dhe nis të qajë.

Nuk dihet sesa netë ka qëndruar djali në Kakavijë.

Ajo që dihet është se ai është zhgënjyer nga shteti shqiptar, nga i cili ka shpresuar çdo minutë dhe orë se do ta zgjidhë këtë situatë.

SHIKONI VIDEON KETU