/Pamje si në mesjetë, nuk do ta besoni si e punojnë tokën në Elbasan burrë e grua (Video)

Pamje si në mesjetë, nuk do ta besoni si e punojnë tokën në Elbasan burrë e grua (Video)

E dhlmbshme, por e vërtetë! Burrë e grua duke punuar tokën, gruaja shtyn ndërsa burri bën atë që minimalisht duhet ta bënte një kafshë,

Premtimet dhe reklamimet e qeverisë për investimet dhe zhvillimin e bujqësisë në vend i hedh poshtë videoja e mëposhtme, e xhiruar sot në Elbasan.

Ironia e fatit është se, pikërisht sot në Elbasan ishte kryeministri Edi Rama, i cili foli sot për suksese e arritje të qeverisë së tij.

Thua ky çift i beson ato që thotë kryeministri?…

https://www.facebook.com/sprint.al/videos/462930874452382/?t=0