/Pamje spektakolare, si go det vetë tima qiellgërvishtësen në Dubai (Video)

Pamje spektakolare, si go det vetë tima qiellgërvishtësen në Dubai (Video)

Në videon e mëposhtme, e përgatitur me slow-motion, shihet se si vetëtlma go det majën e një kulle mjaft të lartë në Dubai.

Një pamje spektakolare është filmuar një nja kamera në Dubai. Në videon e publikuar në faqen e “RT” në Facebook, shihet se si vetëtlma ka prekur majën e qiellgërvishtëses në Dubai dhe e ndriçon krejtësisht atë.

Videoja është përgatitur me slow-motion dhe tregon mjaft ngadalë efektin që jep drita e vetëtlmës mbi kullën e lartë. Këto pamje janë shpërndarë masivisht në rrjetet sociale.

https://www.facebook.com/RTvids/videos/330104247859446/?t=0