/Pamje të dh imbshme, momenti kur gazetarja e jep ‘Live’ lajmin për vd ekjen e koleges së saj (Video)

Pamje të dh imbshme, momenti kur gazetarja e jep ‘Live’ lajmin për vd ekjen e koleges së saj (Video)

Gjatë ditës së sotme, në moshën 33 vjeçare ka vd.ekur gazetarja e e RTK-së, Ardita Sylejmani.

Mësohet se gazetarja Sylejmani, ka vd.ekur në kryeqytetin hungarez, Budapest dhe se vd.ekja ka ndodhur gjatë procesit të lindjes.

Për vd.ekjen e Arditës ka reaguar edhe komuniteti i gazetarëve të Kosovës, të cilët janë shprehur të tro.nditur për ndarjen e parak.ohshme nga jeta të koleges së tyre.

Po pa dyshimin se lajmin më së rë.ndi e kanë pranuar ata që për vite kanë punuar drejtpërdsëdrejti me Arditën.

Moderatorja e RTK-së, Edona Musa nuk ka mundur të mbajë lotët kur ka dhënë lajmin për ndarjen nga jeta të koleges së saj.