Pamje Të Rralla, Shfaqet Balena Gjigante Në Detin Adriatik (Video)

0
248

Një balenë gjigante është shfaqur ditën e djeshme në ujërat e detit Adriatik.

Pamjet e rralla janë filmuar pranë ishullit Vis në Kroaci.

Deti Adriatik dhe Jon është shtëpi për disa dhjetra specie balenash, delfinash, foka mesdhetare dhe breshka.

Numri i tyre është zvogëluar gjithnjë e më tepër për shkaqe nga peshkimi ile gal, ndotja e deri te ndryshimet klimaterike.

https://streamable.com/s/vjtzug/byzogo