/Pamje të tm errshme, djali rre h k.eq vajzën në mes të njerëzve në Tiranë (Video)

Pamje të tm errshme, djali rre h k.eq vajzën në mes të njerëzve në Tiranë (Video)

Janë disa raste të njëpasnjëshme të publikuara në rrjetet sociale ku meshkujt ushtrojnë dh.unë ndaj fe.mrave edhe në publik.

Së fundmi JOQ Albania ka publikaur një tjetër rast ku e den.oncon me video të mbërritur në redaksinë e saj.

Protagoniste është një vajzë dhe dy djem… Ajo debaton me njërin prej tyre dhe i thotë të ikë, por ai ngre dorën dhe e go.det me shp.ullë aq fort sa i përpl.aset koka në mur dhe vajza nis të q. ajë e dësh.përuar…

Nuk dihen arsyet që e kanë shtyrë të riun të dh.unojë vajzën… por asnjë motiv nuk mund ta justifikojë dh.unën!

Të shq.etësuar nga zhurma që grupi po bënte, banorët kanë parë skenën e shëm.tuar.

Ngjarja e rën.dë ka ndodhur pasditen e sotme në zonën e Don Boskos në Tiranë.