/Pamje të tm errshme/ Sapo u shkëput një masiv, vijojnë sh embjet te Shkëmbi i Kavajës (Video)

Pamje të tm errshme/ Sapo u shkëput një masiv, vijojnë sh embjet te Shkëmbi i Kavajës (Video)

Shkëmbi i Kavajës pësoi shëmbje të konsiderueshme pas të rmetit të madh  ditën e djeshme.

Por she.mbja dhe rrë.shkitja e dherave ka vijuar edhe mbrëmjen e sotme, besohet nga dobësimi i masivit, pasi Iëkundje të tjera nuk janë regjistruar.. Qytetarët kanë filmuar vonë në mbrëmje rrëshkitjet masive të gurëve në këtë zonë të Durrësit.

Në pamje dallohet shtullunga e madhe e pIuhurit e ngritur buzë autostradës.