syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pamjet e rraIIa në makinën që përdorte Enver Hoxha, shikoni detajet b.ombastike, nuk i kishte asnjë njeri gjatë asaj kohe

Dalin pamjet e rralla te makines qe ka perdorur diktatori Enver Hoxha për disa raste të veçanta. Bëhet fjalë për një makinë “Mercedes-Benz” të prodhuar në vitin 1966 dhe për kohën ka qenë një nga mjetet më luksoze dhe të shtrenjta të kohës.

Një mrekulli inxhinierike e konsideruar nga ekspertët. Është prodhuar me porosi dhe e personalizuar. 

Makina e diktatorit ka një lartësi tejet të madhe në pjesën e prapme. Timoni është ndër më elegantët për kohën. Çdo gjë është e veshur me inoks, diçka e rrallë për kohën.

Midis tyre ka kondicionim me dy zona, sedilje me amortizim special dhe radio komunikimi.