Pamjet e TRlSHTA nga Bejruti, priftit i bie TAVANl në kokë teksa mbante meshën(Video)

0
176

Me dhjetëra video po qarkullojnë nga Bejruti, të cilat tregojnë tm errin që kanë përjetuar vendasit që ishin atë moment pranë zonës së portit.

Dy shpë rthime shkaktuan dë me kolosale, vik.tima, mijëra të pla.gosur dhe kaos total.

Një prift i cili predikonte pa praninë e besimtarëve, për shkak të situatës me pan deminë dhe filmohej në transmetim direkt.

Mesha e tij të ndiqej nga shtëpia u gjend në një situatë të sikletshme, por fatmirësisht shpëtoi me lë ndime të lehta.

Siç shihet në video, fillimisht ikin dritat, ndërsa prifti vijon për pak sekonda i befasuar meshën.

Ndërkohë, vala e shp ërthimit sjell edhe sh katërrimin, e tavanit, nga i cili prifti largohet me vrap, ndërsa personi që e filmonte hedh telefonin.

https://youtu.be/M2BduvCl5wo