Lajme

PAMJET / “Gazetarin e vrąnë shqiptarët”, mediat greke ia faturojnë emigrantëve ngjarjen e rëndë!

Mediat greke publikuan një tjetër video të momentit kur autorët largohen nga vendi i ngjarjes, tri minuta pas ekzekutimit të gazetarit George Karaivaz.null

Sipas gazetareve dhe policise kamera e sigurisë i ka fiksuar dy killerat mbi motor pranë shtëpisë së gazetarit.

Sipas shtypit të vendit fqinj në duart e autoriteteve janë mbi 100 video që tregojnë të gjithë itinerarin e lëvizjes së autorëve nga ndjekja deri te largimi nga vendi i ngjarjes.

Heuesit siguruan 22 dëshmi nga qytetarët që ndodheshin pranë vendit të ngjarjes dhe i panë vrasësit, të maskuar të qëllonin mbi gazetarin dhe të largoheshin me shpejtësi.

https://youtu.be/RirJyJy44S4