/Pamjet që po c mendin rrjetin: Mevlani dhe Lediana bashkë në hoteI

Pamjet që po c mendin rrjetin: Mevlani dhe Lediana bashkë në hoteI

Antonela iku nga studio ditën e sotme me lo.t në sy duke br.aktisur Mevlanin.

Po ashtu ajo tha se e do aq shumë Mevlanin, saqë tërhiqet dhe do e lërë atë të jetë i lumtur me Ledianën.

Kurse nga ana tjetër, në rrjet po qarkullon një foto, ku shihet Lediana dhe Mevlani në një hotel dhe thuhet se ata kanë fjetur bashkë.

Ndërsa Mevlani në studio pranoi se do të vazhdojë më shumë njohjen me Ledianën.