Lajme

Pamjet që po TR0NDlTlN botën, shikoni ku e bën ky çift..(VIDEO)

Një grua e cila ishte duke bere marredhenie in time me partnerin e saj në një bankë, është filmuar dhe më pas pamjet kane pushtuar rrjetet sociale.

Banka ishte e mbyllur, por çifti duket se ka shfrytëzuar pikërisht këtë fa kt për ta përdorur si vend për të kryer akte se.ksuale.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Samara në Rusinë jugperëndimore. Videoja është pu blikuar në Youtube si dhe në shumë media online.

Një grua e cila ishte duke bere marredhenie in.time me partnerin e saj në një bankë, është filmuar dhe më pas pamjet kane pushtuar rrjetet sociale.

Banka ishte e mbyllur, por çifti duket se ka shfrytëzuar pikërisht këtë fakt për ta përdorur si vend për të kryer akte se.ksuale.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Samara në Rusinë jugperëndimore.

Videoja është publikuar në Youtube si dhe në shumë media online.