/PANlK në Durrës, t ornado i drejtohet qytetit

PANlK në Durrës, t ornado i drejtohet qytetit

Një tornado është shfaqur në Porto-Romano në Durrës. Në foto shfaqet pamja tornados e cila është larg brigjeve po gjithsesi ka shfaqur fr.ikë dhe pa.nik te qytetarët që e kanë parë.

Megjithëse moti nuk duket shumë i vranët, dallgët në bregdet janë shtuar. Edhe në Gjirin e Lalëzit janë shfaqur pamje të fr.ikshme sepse tornadoja duket mjaft afër.

Gjithashtu edhe në Velipojë nga ana tjetër është dukur tornadoja e cila ka përhapur p.anik në popull.

Moti në Velipojë është më i vranët se në Durrës dhe gjithashtu dallgët jane të mëdha.

Fatmirësisht vorbulla e erës ndodhet larg dhe nuk ka kaluar pranë zonave të banuara.

Nuk është hera e parë që në Shqipëri janë shfaqur fenomene të tilla të rralla si tornado.

Dy vendet e sipërpërmendura e kanë parë edhe më herët këtë dukuri.

Fotot janë realizuar në mënyrë spontane nga qytetarët të cilët më pas i kanë dërguar pranë redaksisë së JOQ ALBANIA.