Papagalli i ben gjemen te zotit te shtepise,i nxjer lidhjes sekrete

  0
  564

  Një burrë pothuajse ka përfunduar në burg, pasi papagalli e kishte zbuluar aferën e tij me shërbëtoren.
  Tradhëtia bashkëshortore në Kuvajt është e jashtëligjshme dhe kështu burri ka rrezikuar disa vite burg për këtë gjë.

  Kur gruaja kishte shkuar në shtëpi, papagalli kishte përsëritur disa fraza të cilat nuk i kishte dëgjuar më parë dhe me gjasë këto ishin frazat që burri i saj i përdorte me shërbëtoren, përcjellë lajmi.net

  Pra, gruaja e kishte marrë papagallin dhe ka shkuar në gjykatë për të dëshmuar, ndërsa gjykata nuk e ka pranuar atë si dëshmi, pasi nuk dihet nëse këto fraza ai i ka dëgjuar në TV, Radio apo nga komunikimi i burrit të saj me shërbëtoren.

  Megjithatë, rasti ka bërë bujë të madhe në gjithë botën.