/Para 5 vitesh u nda nga kopeja, kjo dele po çmend internetin për këtë arsye (Foto)

Para 5 vitesh u nda nga kopeja, kjo dele po çmend internetin për këtë arsye (Foto)

Chris është një dele e pazakontë. Ajo u largua nga kopeja rreth 5 vite më parë dhe u shfaq në një moment kur askujt nuk ia priste mendja.

Gjatë gjithë kohës që kishte humbur, delja kishte jetuar në pyje, ndërsa kur u shfaq, kishte në shpinë plotë 40 kilogramë le sh.

Ian Elkins, një ba ri i njohur, iu përgjigj kërkesës për ta qe thur dhe pas më shumë se 40 minutash u arrit që t’i hiqnin deles nga shpina plot 40,45 kg.

Një rekord real që e bëri delen të hyjë në librin e rekordeve Guinnes! Tani Chris është mirë dhe është rikthyer në kopenë e saj.