/ParaIajmërimi i FRlKSHËM i Arian Canit: Ikni urgjent nga Shqipëria, këtu do të bëhet ..

ParaIajmërimi i FRlKSHËM i Arian Canit: Ikni urgjent nga Shqipëria, këtu do të bëhet ..

Moderatori i emisionit “Zonë e Lirë”, Arian Çani, ka bërë një paralaj mërim të fortë, pasi u shpreh se në Shqiëpri do të bëhet k asap hanë.

Ai u bëri thirrje qytetarëve që të largohen ur gjent nga Shqipëria drejt Europës Perëndimore, pasi nuk e kanë idenë se çfarë do të ndodhë këtu.

“Bëni gati çantat dhe ikni të gjithë ata që më ngjajnë mua.

Nuk jua them kot. Nuk e imagjinoni dot se çfarë pritet të ndodhë këtu.

Të gjithë ju që s’ndjeheni këtu fare, urgj ent. Do të bëhet kasa phanë.

Duhet të ikin në Europën Perëndimore. Të gjejnë mundësinë të ikin.

Nuk mund ta imagjinoni se çfarë do të ndodhë në këtë vend”, tha gazetari.