syntax error, unexpected '<', expecting end of file

PARASHIKIMI I FRlKSHËM I NOSTRADAMUSlT PO DOLl, ÇFARË THOSHTE SE DO TË NDODHTE NË VITIN 2021?

Ditët e fundit juglindja e vendit është përfshirë nga tërmete, të cilat kanë ardhur dhe kanë prekur edhe Greqinë fqinje.

Moti i paqëndrueshëm, herë me temperatura përvëluese e here me shi e breshër, siç është vënë re në Greqi, ka shkaktuar paqëndrueshmëri të pllakave tektonike.

Por, çfarë thoshte Nostradamusi në parashikimet e tij për vitin 2021?

Në fakt, në një artikull të publikuar pak muaj më parë nga gazeta turke “Sabah”, flitej për parashikimet e frikshme të Nostradamusit.

Në to thuhej se në 2021 do të ketë tërmete të fuqishme, që do të trondisin Mesdheun.

Gjithashtu shtohej se këto tërmete do të shkaktonin vde.kje e tmerre të mëdha në rajon.

Gazeta shkruan konkretisht se sipas Nostradamusit:

Në vitin 2021 do të ketë tërmete të fuqishme që do të trondisin Mesdheun, duke shënuar vd.ekje e tmerre”.