Parkoi Ferrarin 200.000 dollarësh para një gjykate, por kur u kthye mori një surprizë të hldhur

0
400

Zahid Khan, një milioner i ri, parkoi Ferrarin e tij të shtrenjtë para një gjykate, por kur u kthye u sh.okua kur pa çfarë i kishin bërë, percjell.

Policia e Midlandit sekuestroi mjetin dhe më pas e shkatëroi atë pasi kishte menduar se ishte e vjedhur.

Ai e zbuloi këtë vetëm kur doli jashtë. Makina aq e shtrenjtë ishte në fakt në pronësi të djalit por gjithsesi ai u arr.estua dhe çështja nuk është zgjidhur akoma.