/Parkuan MAKlNAT në token e tij,PRONARl i tokës ju bën gjë mën…

Parkuan MAKlNAT në token e tij,PRONARl i tokës ju bën gjë mën…

Ky bujk nga Pavao Bedekovic, Kroaci, e kishte një probIem s erioz në arën e tij. Ai u lodh nga njerëzit që parkonin veturat në arën e tij, duke e përdorur atë si një parking pa pagesë – derisa d urimit të tij i erdhi fundi.

Ata nuk dëgjuan kur Pavao ua tërhoqi vërejtjen që mos t’i parkonin veturat aty – dhe kështu, vendosi se duhej të bënte diçka për këtë.

Zgjidhja e tij? Be fasuese dhe interesante. Pavao jeton dhe punon në një fermë në Kroaci. Fqinjët e tij shpesh organizojnë tregje të vogla që tërheqin shumë njerëz.

Pasi vizitorët vijnë nga larg, sigurisht duhet të parkohen diku. Dhe cili vend është më i mirë se ara e Pavaos? I cili gjithashtu ndodhet afër tregut.

Por sa herë që ai iu kërkon pronarëve me mirësjellje që t’i largojnë veturat – ata e in jorojnë atë.

Kështu, ai vendosi të bënte diçka për këtë.Mori traktorin dhe ShTYPl të gjitha makinat e parkuara ne tokën e tij!