/Pas 10 vitesh martesë: Babai i 4 fëmijëve zbulon tradhëtlnë e gruas nga Facebook-u

Pas 10 vitesh martesë: Babai i 4 fëmijëve zbulon tradhëtlnë e gruas nga Facebook-u

Një 33-vjeçar nga Gjeorgjia ka zbuluar nëpërmjet Facebook-ut se bashkëshortja e tij e tra.dhëton. Seth Megow dhe Crissy kishin 10 vite të martuar, por së fundmi sjellja e saj kishte nisur të ndryshonte.

Një ditë bashkëshortja e 33-vjeçarit kishte harruar llogarinë e saj hapur në kompjuterin e tyre. Seth gjeti mesazhe dhe zbuloi se bashkëshortja e tij e tra.dhëtonte prej 1 viti me dikë tjetër.

“Ne kishim një martesë të lumtur dhe i besonim njëri-tjetrit. U martuam kur ishin 19 vjeç, punuam bashkë kur ishim në kolegj, udhëtuam, bëmë 4 fëmijë të bukur, blemë shtëpi, kishim një marrëdhënie shumë të mirë dhe i mbështetëm ëndrrat e njëri-tjetrit”, u shpreh 33-vjeçari.

Seth tregoi se bashkëshortja kishte filluar ta mbante telefonin të kyçur dhe dilte natë vonë.

“Truri më thonte të shikoja faktet, ajo fshihte telefonin dhe disa herë në javë dilte natën. Por zemra më thonte se ajo kurrë nuk do më tra.dhëtonte”, tha Seth./Xing.al