/Pas DlVORClT nga martesa shumëvjeçare, Arbana Osmani HABlT me deklaratën e PAPRlTUR që bën për ish-vjehrrinjtë e saj (Video)

Pas DlVORClT nga martesa shumëvjeçare, Arbana Osmani HABlT me deklaratën e PAPRlTUR që bën për ish-vjehrrinjtë e saj (Video)

E shtuna që kaloi emisioni i drejtuar nga Arbana Osmani “Dua të të bëj të lumtur”.

Një nga surprizat më të bukura, ishte e rezervuar në minutat e fundit të emisionit ku në skenë mbërritën dy gjyshërit nga ana e mamit, të Arbana Osmanit.

Një suprizë kjo, e realizuar nga stafi i emisionit që e zuri në b efasi moderatoren dhe e emocionoi pafund.

Teksa flisnin për marrëdhëniet e veçanta të Arbanës me gjyshërit e saj, disa fjalë të moderatores na bënë të kuptojmë që edhe për hir të djalit të saj,

Jon marrëdhëniet me prindërit e ish-bashkëshortit vijojnë të jenë në raporte shumë të mira.

“Jam shumë e lumtur që joni ka katë gjyshër shumë të mirë që e duan pafund, sepse gjyshërit janë një thesar shumë i madh. Unë fa tkeqësisht, dy i kam hu mbur, gjyshërit nga babai.

Edhe me ata kam pasur një marrëdhënie shumë të fortë, po në qoftë se ka një pikë të dobët, një njeri që mua më bën të qaj sa e shoh, nuk ka nevojë të flasi fare është nëna”,-është shprehur Arbana Osmani.

https://youtube.com/watch?v=HZ3ncKw7kYs%3Ffeature%3Doembed