/Pas Iajmit të rremë për të rmetin dy gazetarë shoqërohen në poIici

Pas Iajmit të rremë për të rmetin dy gazetarë shoqërohen në poIici

Pas Iajmit te rreme per te rmetin dy gazetare shoqerohen ne poIici

Njoftimi i poIicise

“Menjëherë pas publikimit të një lajmi të rremë në portalin “SYRI.net” dhe më pas edhe në disa portale të tjera, se sipas parashikimeve të një sizmologu grek do ketë në orën 23.30 një të rmet të fuq.ishëm, lajm i cili shka.ktoi pa.nik të madh tek qytetarët të cilët bra.ktisën banesat dhe dolën në rrugë, Shërbimet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë kanë shoqëruar në Polici gazetarin e portalit “SYRI.net”, Aurel Rakipllari dhe gazetaren Daniela Grica e “Shekullit”, për veprime të mëtejshme, të cilët kanë bërë publikimin e këtij lajmi të rremë, me pasoja pan.iku te qytetarët.

Policia e Shtetit ka ngritur nëj grup të posaçëm he.timor për të bërë të mundur zbardhjen e plotë të autorësisë së këtij lajmi dash.akeq që krijojë fr.ikë e pa.nik tek qytetarët. Policia e Shtetit ju bën thirrje qytetarëve që të ruajnë qetësinë dhe të mos bien pre e njoftimeve dashak.eqe dhe siguron ata se cilido që do përhapë njoftime të tilla do të përballet me forcën e l.igjit. Policia e Shtetit kërkon mirëkuptimin e medias që të tregohen më të kujdesshëm në njoftimet që shpërndajnë, duke kërkuar informacion zyrtar para publikimeve të lajme që krijojnë fr.ikë e pa.nik tek qytetarët./Ora News