/Pas ikjes se Antoneles, ndahet MevIani nga Ledjana? Ja detaji qe po cmend rrjetin

Pas ikjes se Antoneles, ndahet MevIani nga Ledjana? Ja detaji qe po cmend rrjetin

Pas puntatës së të premtes në Përputhen, ku Antonela njoftoi se kishte hequr dorë nga Mevlani, të gjithë kanë filluar tashmë të komentojnë lidhjen e tij me Ledjanën.

Mirëpo, që prej asaj puntate, ndjekësit kanë vërejtur se diçka nuk shkon mes tyre.

Kjo pasi ata nuk e ndjekin njëri-tjetrin.

Meganews.al u interesua lidhur me këtë, por nuk patëm një prononcim, duke qenë se konkurrentët nuk lejohen të japin intervista.

Por ajo që arritëm të mësonim është se Ledjana dhe Mevlani nuk e ndjekin njëri-tjetrin për shkak se janë duke zhvilluar një Giveaway.

Pra, nuk ka një krisje mes tyre dhe të shpresojmë se shumë shpejt do t’i shohim si çift bashkë.