/Pas ju mungonin lekët në shtëpi çifti vendos kamera, truIIosen nga ajo që zbuIojnë

Pas ju mungonin lekët në shtëpi çifti vendos kamera, truIIosen nga ajo që zbuIojnë

Një grua në Britaninë e Madhe ka publikuar disa pamje të kapura nga kamerat e sigurisë.

Sipas saj një shoqe e saj, të cilën ajo madje e llogariste si më të mirat, po i vidhte paratë nga shtëpia.

Madje, siç shkruajnë mediat britanike, ajo është kapur edhe duke i hedhur një sy portofolit të djalit të saj 8-vjeçar.

Samantha Robson, 39 vjeçe, nga Macclesfield, Cheshire në Angli, u takua me Tanya Sellars në vitin 2013, kur ajo kërkoi dikë të kujdesej për djalin e saj 2-vjeçar Eëan.

Dyshja u bënë mikesha të mira dhe Samantha madje i besoi asaj edhe çelësin e shtëpisë.

Por në fillim të vitit 2017, Samantha dhe burri i saj Mark, 38 vjeç, vunë re se paratë po zhdukeshin dhe nuk mund të shpjegonin se përse.

Kështu, ata vendosën të instalojnë kamera brenda shtëpisë së tyre, ku edhe u zbulua e vërteta.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1589108432937